Skreddersydde samtaler

Skreddersydde samtaler - Pål Gulbrandsen, Arnstein Finset | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Gulbrandsen, Arnstein Finset
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Skreddersydde samtaler.pdf
ISBN
3270752315315

BESKRIVELSE

Legens kommunikasjon med pasienter er et tema som engasjerer, mye fordi mange har blandede erfaringer med dette. Dagens pasienter har også helt andre forventninger til hvordan de møtes og behandles enn for 40-50 år siden. Lovverket er endret i tråd med dette: I dag skal pasienter være godt informert, og de skal tas med på råd i beslutninger om diagnostikk og behandling. De siste tjue årene har brakt mye ny kunnskap om lege-pasient-kommunikasjon. Fordi slik kommunikasjon dreier seg om et knippe av ferdigheter som må trenes systematisk og regelmessig, er vi kommet til at leger og medisinstudenter egentlig ikke trenger en tradisjonell, teoritung bok. Vi har derfor laget en håndbok med mange korte tekster, rikelig krydret med eksempler og bygget over en oversiktlig lest. Boka kan første gang gjerne leses fra perm til perm, men vi anbefaler at leseren deretter plukker ut ferdigheter og trener på dem enkeltvis.

SAMTALER - en veileder i medisinsk kommunikasjon. 2.

Philadelphia: Mosby Elsevier; 2016. Bok E-bok hos ClinicalKey Hvordan kan du som voksen legge til rette for at barn skal få en god psykisk helse? Vi har en rekke kurs både for foreldre og for deg som jobber med barn og unge.

RELATERTE BØKER