Relasjonen lærer og elev

Relasjonen lærer og elev - May Britt Drugli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Britt Drugli
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Relasjonen lærer og elev.pdf
ISBN
4358227911864

BESKRIVELSE

Denne boka handler om relasjonen mellom lærer og elev, hva den betyr for hvordan elever finner seg til rette på skolen, og ikke minst for deres læringsprosess. Boka gir en bred oversikt over forskning på området. I tillegg beskriver boka konkrete forslag til hvordan man kan legge til rette for utvikling av positive relasjoner, og til hvordan negative relasjoner kan endres.Relasjonen lærer og elev er særlig egnet for lærere og studenter i lærerutdanningen. Boka er også egnet for rådgivere og ansatte i PP-tjenesten, BUP og andre som veileder lærere som arbeider med elever med spesielle behov.

Spesielt viktig for elever som har det vanskelig Blogginnlegget tar opp et viktig og interessant tema- klasseledelse og relasjonen mellom lærer og elev. Fokusområdet har du avgrenset på en tydelig måte ved å velge ut et av verktøyene som Bergkastet m.fl.

Hva denne relasjonen består i, og hvordan vi nyttiggjør oss den, er mindre belyst. Nordahl (2002) er et unntak her.

RELATERTE BØKER