Relasjonen lærer og elev

Relasjonen lærer og elev - May Britt Drugli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Britt Drugli
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Relasjonen lærer og elev.pdf
ISBN
8463496808889

BESKRIVELSE

Denne boka handler om relasjonen mellom lærer og elev, hva den betyr for hvordan elever finner seg til rette på skolen, og ikke minst for deres læringsprosess. Boka gir en bred oversikt over forskning på området. I tillegg beskriver boka konkrete forslag til hvordan man kan legge til rette for utvikling av positive relasjoner, og til hvordan negative relasjoner kan endres.Relasjonen lærer og elev er særlig egnet for lærere og studenter i lærerutdanningen. Boka er også egnet for rådgivere og ansatte i PP-tjenesten, BUP og andre som veileder lærere som arbeider med elever med spesielle behov.

Et negativt forhold er en risikofaktor med tanke på å droppe ut av skolen, sier stipendiat Vibeke Krane ved Fakultet for helsevitenskap. at det er en god relasjon mellom lærer og elev". Hva denne relasjonen består i, og hvordan vi nyttiggjør oss den, er mindre belyst.

Boka er også egnet for rådgivere og ansatte i PP-tjenesten, BUP og andre som veileder lærere som arbeider med elever med spesielle behov. Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. Påstanden bygger på studier som viser at lærer-elevrelasjoner har betydning for elevers faglige og sosiale læring, samt for trivsel og mentalt velvære eller psykiske helse.

RELATERTE BØKER