Organisasjoner som begeistrer

Organisasjoner som begeistrer - Bjørn Hauger, Thomas Gedde Højland, Henrik Kongsbak | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Hauger, Thomas Gedde Højland, Henrik Kongsbak
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Organisasjoner som begeistrer.pdf
ISBN
2408295807429

BESKRIVELSE

Hvordan leder man utviklingsarbeid som får bedrifter og virksomheter som allerede er gode til å bli fremragende? Boken gir en grundig innføring i metoden Appreciative Inquiry (AI). Målet med Appreciative Inquiry er å oppdage organisasjonens største muligheter og få realisert disse mulighetene. I boken presenteres den nyeste forskningen innenfor positiv psykologi, beskriver fasene og stegene i en AI-ledet prosess, hvordan man snur defensiv tenkning til offensiv tenkning, hvordan man går fram for å forske på beste praksis og legge til rette for innovasjon.

Han har vært sentral i arbeidet med å bruke aksjonsforskningstradisjonen Appreciative Inquiry (AI) i en norsk kontekst, og i arbeidet med å bygge opp et fagmiljø for AI i Norge. Gjennom lederutviklingsprogram og organisasjonsutviklingsprosesser hjelper vi våre kunder til å bli organisasjoner som begeistrer. Kom i dialog med oss her Organisasjoner som begeistrer er en flott bok.

Heftet / 2008 / Bokmål 398,-334,-Levering 2-6 dager Antall. Legg i handlekurv.

RELATERTE BØKER