Livsmaskinen ; Arkeologene ; Square : scenetekster

Livsmaskinen ; Arkeologene ; Square : scenetekster - Lene Therese Teigen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Therese Teigen
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Livsmaskinen ; Arkeologene ; Square : scenetekster.pdf
ISBN
7465638224527

BESKRIVELSE

Livsmaskinen Om vår tids infløkte familiekonstellasjoner og hvilke konsekvenser kjærlighet og ekteskapsbrudd kan få. Syv menneskers livshistorier veves sammen; fra vanskelige samlivsbrudd til lykkelige forelskelser presenteres vår samtids kjærlighetsstrukturer. Arkeologene Med utgangspunkt i et autentisk arkeologisk funn (Island 2004) er denne sceneteksten en fortelling om fortid, nåtid og fremtid. I spenningsfeltet mellom tanker og fortolkninger, historisk og personlig sannhet, yrkes- og privatliv, utspilles en dragkamp mellom fire arkeologer. Square Fire historier med fire karakterer i hver historie. Pussige konstellasjoner mellom mødre, døtre, søstre og kjærester i fortid og nåtid. Kvinnene overdekker historier med nye historier og holder det viktigste tilbake. De fire historiene er forbundet via en bakhistorie som eltes og forandres ettersom de presenteres. Lene Therese Teigen (f. 1962) er dramatiker og regissør. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med dramaturgi som hovedfag. Blant hennes tidligere scenetekster er Mater Nexus (2001), som har vært satt opp i flere land. Hun skriver også skjønnlitteratur, og har arbeidet som dramaturg, produsent og regissør for radio, tv, film og teater.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Livsmaskinen, Arkeologene og Square (Dramatikk, Transit, 2008) Utro ... Som dramatiker skaper hun ofte scenetekster med flere likeverdige rolleskikkelser.

Teigen er utdannet cand. philol fra Universitetet i Bergen med litteratur grunnfag, fjernsynsproduksjon grunnfag og teatervitenskap hovedfag, med dramaturgi som spesialfelt..

RELATERTE BØKER