Livsmaskinen ; Arkeologene ; Square : scenetekster

Livsmaskinen ; Arkeologene ; Square : scenetekster - Lene Therese Teigen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Therese Teigen
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Livsmaskinen ; Arkeologene ; Square : scenetekster.pdf
ISBN
8201299861678

BESKRIVELSE

Livsmaskinen Om vår tids infløkte familiekonstellasjoner og hvilke konsekvenser kjærlighet og ekteskapsbrudd kan få. Syv menneskers livshistorier veves sammen; fra vanskelige samlivsbrudd til lykkelige forelskelser presenteres vår samtids kjærlighetsstrukturer. Arkeologene Med utgangspunkt i et autentisk arkeologisk funn (Island 2004) er denne sceneteksten en fortelling om fortid, nåtid og fremtid. I spenningsfeltet mellom tanker og fortolkninger, historisk og personlig sannhet, yrkes- og privatliv, utspilles en dragkamp mellom fire arkeologer. Square Fire historier med fire karakterer i hver historie. Pussige konstellasjoner mellom mødre, døtre, søstre og kjærester i fortid og nåtid. Kvinnene overdekker historier med nye historier og holder det viktigste tilbake. De fire historiene er forbundet via en bakhistorie som eltes og forandres ettersom de presenteres. Lene Therese Teigen (f. 1962) er dramatiker og regissør. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med dramaturgi som hovedfag. Blant hennes tidligere scenetekster er Mater Nexus (2001), som har vært satt opp i flere land. Hun skriver også skjønnlitteratur, og har arbeidet som dramaturg, produsent og regissør for radio, tv, film og teater.

Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Kjøp bøker av Lene Therese Teigen. ...

----- Vi har selvbetjening hos www.pbok.no ----- Danielle Steel - Amazing Grace Danielle Steel - Bittersøt Danielle Steel - Bryllupet Danielle Steel - Den lange veien hjem Danielle ... Kjøp Forelskelse og kjærlighet på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Forelskelse og kjærlighet i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Lene Therese Teigen er en norsk dramatiker, forfatter, dramaturg og regissør, utdannet cand.philol.

RELATERTE BØKER