Lev godt med sykdom

Lev godt med sykdom - Torkil Berge, Elin Fjerstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Berge, Elin Fjerstad
DIMENSJON
5,55 MB
FILNAVN
Lev godt med sykdom.pdf
ISBN
7644009676931

BESKRIVELSE

Hvordan kan man tåle plagene og samtidig ta vare på livet? Sykdom forbindes med svakhet, men alle som selv har opplevd å være syk, vet hvor sterk man må være. Denne boken gir deg mentale verktøy for selvhjelp. Når vi blir syke, trenger vi sterke mentale muskler. Vi kan ikke tenke oss friske, men vi kan tenke oss sterke og verdige. Da kan vi bedre stå opp mot plagene og problemene som følger i kjølvannet av sykdom. I boken kan du lese om psykologiske hjelpemidler for å leve best mulig med sykdom. Den er skrevet til deg som pasient, men er også nyttig for deg som skal hjelpe, som pårørende eller helsepersonell.

Boken inneholder oppdatert informasjon om irritabel tarm og de framskrittene som er gjort det siste tiåret. Boken er skrevet […] Lev godt med sykdom er skrevet i du-form, forfatterne henvender seg direkte til den tenkte pasient.

E-post. Binding. Lev godt med irritabel tarm er lett å lese og inneholder et stort antall illustrasjoner som skal hjelpe deg å forstå innholdet.

RELATERTE BØKER