En hyllest til lammet; en økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider!

En hyllest til lammet; en økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider! - Rune Kalf-Hansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Kalf-Hansen
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
En hyllest til lammet; en økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider!.pdf
ISBN
6129476866404

BESKRIVELSE

Det norske lammekjøttet er kanskje noe av det aller beste kjøttet vi har. Nesten alt kjøttet som produseres er økologisk, men stadig flere ønsker å lage helt økologisk lammekjøtt. Dyrene får beite fritt ute, leve slik som dyrene skal gjøre og kvaliteten på kjøttet blir deretter. Forfatteren av denne boken mener det norske lammekjøttet er makeløst! En ting er at fårikål regnes som vår nasjonalrett og at det varmer hver gang høsten nærmer seg ... Men lammet byr på så utrolig mye mer. Det beste er at det stadig blir mer økologisk lammekjøtt å få tak i, og da er smaken enda litt bedre. Rune Kalf-Hansen har laget denne flotte kokeboken for alle som elsker lammekjøtt, og som gjerne vil utforske hvilke fantastike muligheter som ligger i dette kjøttet.Og her får du oppskrifter tilpasset hver årstid. Du får oppskrifter på fileter, eksotisk innmat, salater, oster og steker. Hele dyret tas i bruk. En økologisk kokebok for deg som elsker lam og som vil utvide menyen hjemme."Jeg bruker hele lammet. Du finner oppskrifter på fileter og fine deler, men også på bog, bibringe, kjøttdeig, lever og hjerter ... for å nevne noe! Jeg har også laget mange grunnoppskrifter med forslag til hvordan de ulike rettene kan varieres. Du får tips til fåreoster og vinforslag. Lykke til!"Det skal være økologisk, kortreist og i sesong. Det er Rune Kalf-Hansens signatur som kokk.Lam kan brukes hele året, og i denne kokeboken finner du 102 oppskrifter fordelt på de ulike årstider - ikke minst lærer du hvordan å grille et helt lam, bruke hele dyret og lage ditt tilbehør selv fra grunnen av. Spis mer lammekjøtt - med god samvittighet!

til tider med en befriende humor.Steffen Kverneland (f. 1963) ble i 2017 tildelt den høythengende Svenska Serieakademiens internationella pris for sitt samlede forfatterskap.

Det beste er at det stadig blir mer økologisk lammekjøtt å få tak i, og da er smaken enda litt bedre. En hyllest til lammet! ... Lam kan brukes hele året, og i denne kokeboken finner du 102 oppskrifter fordelt på de ulike årstider ...

RELATERTE BØKER