Det ender med oss

Det ender med oss - Colleen Hoover | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Colleen Hoover
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Det ender med oss.pdf
ISBN
8579121637084

BESKRIVELSE

Lily Bloom er i begynnelsen av 20-årene. Hun har ikke hatt det lett i oppveksten, faren var voldelig og hun fikk ikke lov til å ha venner på besøk. Lily er likevel full av vilje, pågangsmot og tro på framtiden. Etter å ha fullført college, flytter hun til Boston og åpner sin egen blomsterbutikk. Hun møter hjernekirurgen Ryle Kincaid. Han er påståelig, sta og arrogant, men også følsom, briljant og fullstendig bergtatt av Lily. Og til tross for at Ryle har en sterk aversjon mot forhold, blir de et par. Så møter Lily plutselig igjen sin første kjærlighet, Atlas Corrigan. Han var hennes sjelefrende og beskytter da hun var 15 år, men de har ikke sett hverandre siden. Og like plutselig blir alt Lily og Ryle har bygget sammen, utsatt for et ragnarok. En av Colleens Hoovers beste til nå, en dypt personlig fortelling, og en viktig bok med et alvorlig undertema.

Men la oss hoppe ca.13,8 milliarder år tilbake i tiden — til selve begynnelsen. Gjeldende teori sier nemlig, populært sagt, at alt startet av ingenting med et Big Bang.

Her møter du Lily som er vokst opp med en far som slo mor, og moren valgte aldri og forlate mannen hun en gang elsket over alt på jord. Nå er Lily selv voksen og drømmer om å starte egen blomsterbutikk. Frykter det ender med døden: - På kvelden hører vi at bilene tar sats på bakketoppene og nesten flyr bortover Lily Bloom er i begynnelsen av 20-årene.

RELATERTE BØKER