Den store lille hekleboken

Den store lille hekleboken - Sys Fredens | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sys Fredens
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Den store lille hekleboken.pdf
ISBN
3284903498877

BESKRIVELSE

Tre bøker i én: Hekleskole, Mønsterhekling og Hekle til babyen.I den første delen, Hekleskole, finner du alt du trenger for å lære å hekle, og teknikkene er også brukt i noen enkle, fine oppskrifter. Et par heklede sokker har også fått plass. I den neste delen,Mønsterhekling, lærer du å sette sammen de vanlige grunnmaskene til over 40 ulike mønstringer du kan bruke til å hekle nær sagt hva som helst. I den siste delen, Hekle til babyen, er det fullt av herlige heklemodeller til de minste - fra enkle, små plagg som babytøfler og smekke, til større arbeider som hettejakke og kjørepose.

Sys Fredens (Innbundet) 155 kr. Kjøp Strømper & sokker.

Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2012 Sider 112 Oversetter ... I den første delen, Strikkeskole, finner du alt du trenger for å lære å strikke, og teknikkene er også brukt i noen enkle, fine oppskrifter til unge voksne. I den neste delen, Mønsterstrikk, lærer du å sette sammen rette og vrange masker til 40 ulike mønstringer du kan bruke til å strikke nær sagt hva som helst. Pris: 172,-.

RELATERTE BØKER