Vestmarka/Kjekstadmarka

Vestmarka/Kjekstadmarka Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Vestmarka/Kjekstadmarka.pdf
ISBN
2946923787724

BESKRIVELSE

Dette er en helt ny serie med "lommekart" over utvalgte deler av Oslomarka. Kartene har et mindre format som gjør dem enkle å ha med seg og bruke på tur. I første omgang dekkes Nordmarka syd, Østmarka og Vestmarka/Kjekstadmarka. Som i det heldekkende Oslomarka-kartet finnes informasjon om både preparerte og upreparerte skiløyper, i tillegg til informasjon om servering, overnatting og annen informasjon som kan være til nytte for turgåeren. Deler av kollektivtransporttilbudet vises også.Kartet er selvfølgelig trykt på værbestandig papir med stor slitestyrke og regntoleranse. "Vestmarka/Kjekstadmarka" tar for seg området mellom Røyken og Sollihøgda, Liertoppen og Hvalstad. Målestokk 1: 30 000.

Del av Oslomarka, lengst i sørvest, Asker kommune, Akershus, og Røyken og Lier kommuner, Buskerud. Området begrenses av jernbanen Spikkestad-Asker i sør og øst, Lierdalen i vest og E 18 over Lierskogen i nord.

Legg merke til at Vardåsen er med som en del av Vestmarka, mens Kjekstadmarka foreløpig ikke er etablert som et eget markaområde. Hentet fra boka «Oslomarka som naturpark» av Nils Houge, utgitt i 1941. Kjekstadmarka er en del av Oslomarka, og den sørlige fortsettelsen av Vestmarka.Kjekstadmarka ligger i kommunene Asker og Lier i Viken..

RELATERTE BØKER