Sykepleie og rehabilitering

Sykepleie og rehabilitering - Grace Inga Romsland, Birgitte Dahl, Åshild Slettebø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grace Inga Romsland, Birgitte Dahl, Åshild Slettebø
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Sykepleie og rehabilitering.pdf
ISBN
4725582950809

BESKRIVELSE

En viktig fagbok innenfor rehabilitering Sykepleie og rehabilitering er en fagbok som gir deg en bred innføring i hva som kjennetegner rehabiliteringssykepleie og i hvilke sammenhenger denne sykepleien utøves. Innholdet i boken beveger seg både på samfunns-, institusjons- og individnivå og beskriver sykepleiefunksjoner både i kommune- og spesialisthelsetjenesten. Boken tar opp mange sentrale områder som sykepleiere bør ha kompetanse i når det gjelder rehabilitering, som for eksempel verdighet, mestring, eksistensielle utfordringer, brukermedvirkning, empowerment, mening og håp. Den omhandler aktuelle lover, forskrifter, politiske rammer og andre sentrale områder som setter rammene forarbeidet innen rehabiliteringsfeltet. Videre har boken et tydelig fokus på tverrfaglig samarbeid. Boken fremmer rehabiliteringskunnskap som en del av grunnleggende sykepleie. Den er også velegnet for sykepleiere og andre helsearbeidere som arbeider med rehabilitering i kommune- eller spesialisthelsetjenesten.

Fem av de ni utdanningene oppgir at boken Sykepleie og rehabilitering (Romsland, Dahl og Slettebø, 2015) står på pensumlisten. Omfanget av pensum varierer også på dette området. Pris: 359,-.

skjold og jernlunge) ().Bakgrunnen for fremvekst av lungerehabilitering som behandlingsmetode i vår tid er det økende antall pasienter med kronisk lungesvikt på grunn av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Under akuttoppholdet starter rehabiliteringen og planleggingen av den videre rehabiliteringen etter utskrivelse. I en overgangsfase på opptil 3 måneder kan man hos de fleste avgjøre behovet for videre rehabilitering, og hvor stort rehabiliteringsbehovet vil bli.

RELATERTE BØKER