På sporet av de fire store

På sporet av de fire store Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
På sporet av de fire store.pdf
ISBN
2586738495028

BESKRIVELSE

De store rovdyrene var i lengre tid så sjeldne i Norge at den praktiske kunnskapen om dem nesten gikk tapt. Målet med boka er å gjenetablere kunnskapen og relatere den til forskning og forvaltning. Dette er en bok om spor, tegn, atferd og levesett hos bjørn, ulv, jerv og gaupe. Alle sportegn fra sporavtrykk til bevegelsesmønster, ekskrementer, hi og yngleplasser, byttedyr og håndtering av byttedyr samt revirmarkeringer. Utbredelse og vandringsmønster - hvor og når man finner sportegn og hvilke sportegn som er vanlige. Grunntrekkene i forvaltningen av store rovdyr. Oppgavefordeling, forvaltningsmål og regelverk. Prosedyrer for dokumentasjon av spor og skader på husdyr.På sporet av de fire store er relevant ved kurs i viltforvaltning ved videregående skoler, universiteter og høgskoler. Den er et verktøy for lærere, veiledere, guider, forvaltere, husdyreiere, jegere og fiskere.

Restaurant Som tilbehør/forrett til fire personer:2 store gulrøtter½ blomkål2-3 rødbeter8-10 saltede ansjosfileter2-3 ss kapersCa. 20 svarte olivenEt par håndfuller persilleGod jomfru-olivenoljeSaften av en ½ sitronVask blomkålen godt, skjær løs blomstene og legg dem til side. De fire store Å gjøre norsk til rockespråk tar tid.

Målet med boka er å gjenetablere kunnskapen og relatere den til forskning og forvaltning. Dette er en bok om spor, tegn, atferd og levesett hos bjørn, ulv, jerv og gaupe. «De fire store» Buktafestivalen har klart å samle troppene for det som i mange år har gått under navnet «De fire store».

RELATERTE BØKER