Min kamp; første bok

Min kamp; første bok - Karl Ove Knausgård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Ove Knausgård
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Min kamp; første bok.pdf
ISBN
3777301013229

BESKRIVELSE

Seksbindsverket Min kamp har blitt en internasjonal litterær sensasjon og regnes allerede som et vesentlig verk i nyere litteratur. Min kamp. Første bok åpner med en svimlende beskrivelse av døden. Derfra fortelles det om forfatteren Karl Ove Knausgårds kamp for å mestre livet, seg selv og sine egne ambisjoner på skrivingens vegne, i en borende prosa som oppsøker det sårbare, det pinlige og det eksistensielt betydningsbærende.

Huset beskrives som fylt av tomflasker, og sofaen av ekstrementer. «Min kamp. Første bok» ble belønnet med Brageprisen i fjor og samtidig nominert til en rekke andre høythengende priser - deriblant Nordisk Råds litteraturpris, Kritikerprisen og ... «Min kamp.

Stoner (BOK) John Williams Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende. 119 00 179 00.

RELATERTE BØKER