Litteraturformidling

Litteraturformidling - Finn Stenstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Stenstad
DIMENSJON
8,32 MB
FILNAVN
Litteraturformidling.pdf
ISBN
2442944025459

BESKRIVELSE

Denne boka handler om det å formidle litteratur. Den vender seg til alle som er opptatt av og driver med formidling av litteratur. Lærere, bibliotekarer og litteraturstudenter. I tillegg til fagstoffet bringer forfatteren en rekke kåserende kommentarer som på en enkel og ofte overraskende måte gir kunnskap om og innsikt i litteratur.

Det er gratis inngang. Se facebooksiden vår for mer informasjon. Kjøp 'Litteraturformidling, teori og praksis, litterære kommentarer' av Finn Stenstad fra Norges raskeste nettbokhandel.

Det kan være bokanbefalinger over skranken, men også utstillinger av utvalgt litteratur om bestemte temaer og høytlesningstunder er litteraturformidling. Gledelig nyhet: I samarbeid med Kristin Storrusten har vi laget et introkurs i litteraturformidling på sosiale medier. Vi har tenkt spesielt på skolebibliotekarer, men tror absolutt kurset vil passe alle formidlere.

RELATERTE BØKER