Hans Nielsen Hauge

Hans Nielsen Hauge - Alv Magnus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alv Magnus
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Hans Nielsen Hauge.pdf
ISBN
8431680858472

BESKRIVELSE

Alv Magnus kommer med en ny, utvidet bok om Haugevekkelsen. Den forrige, Veirydder med gnagsår, kom ut i 1996 og ble utsolgt etter 6000 eksemplarer på rekordtid. Nå har han en revidert utgave med seks nye kapitler. De handler om gründere, kvinner, en lokal vekkelse og haugianernes innflytelse i Amerika. Hauge er stadig aktuell. En ny generasjon må bli kjent med vekkelsen som rystet og forandret Norge.

HANS NIELSEN HAUGE VGS E: post(a)hnhvgs.no T: 40 63 88 32. iSkole Hans Nielsen Hauge er kjent for sin religiøse vekkelsesbevegelse, men han var også en produktiv forfatter.

28. hauge, haugianerne og kontrastene. Hans Nielsen Hauge er fra før av portrettert, studert og analysert av historikere, litteraturvitere, teologer og doktorgradsstipendiater.

RELATERTE BØKER