Den velutstyrte mannen

Den velutstyrte mannen - Jørgen O. Grann, Olav Birkeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen O. Grann, Olav Birkeland
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Den velutstyrte mannen.pdf
ISBN
3899357867427

BESKRIVELSE

Fra det enkle til det spektakulære - Den velutstyrte mannen er nominert til Beste norske kokebok 2014.Aldri har vi hatt mer utstyr og duppedingser på kjøkkenet, og aldri har vi kjøpt mer ferdigmat. Olav Birkeland er mannen bak den ekstremt populære bloggen Hobbykokken.no. Sammen med kokebokforfatter Jørgen O. Grann lærer han deg hvordan du skal bruke utstyret du har for å lage mat som de gjør på de flotteste restaurantene. Fra det enkle til det spektakulære - fra spiseskjeen til tørris og vernebriller.Bla i boka

Abonner på nettstedet via e-post. Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post. Den velutstyrte mannen.

Grann, Olav Birkeland Schibsted Original, humoristisk og lærerik bok for amatørkokker som ikke klarer seg uten sous vide, juicepresse, bambusdamper, skibrenner og iskremmaskin. Med alt fra rådyre gadgets til uunnværlige redskaper synes forfatterne å mene at det er utstyret det kommer an på. Den velutstyrte mannen.

RELATERTE BØKER