Den stille uke

Den stille uke - Sven Petter Næss | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Petter Næss
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Den stille uke.pdf
ISBN
7042076844031

BESKRIVELSE

Kripos-etterforsker Harinder Singh vender motvillig tilbake til småbyen han vokste opp i for å bistå det lokale politiet med å oppklare en drapssak. Den halvt indiske Singh ble aldri helt godtatt i Elvestad, og møtet med hjemstedet får gamle konflikter til å vekkes til live. Mye er ved det samme i byen han forlot. Familien Davidsen eier fremdeles Elvestads hjørnestensbedrift og tilhører fortsatt byens maktelite. Men nå er Axel, fabrikkdirektørens sønn, drept. Tjue måneder tidligere forsvant dessuten en ung jente som vanket i samme gjeng som Axel sporløst. Når Singh begynner å nøste i trådene, viser det seg snart at mange har noe å skjule, og at langt fra alle forteller sannheten om hvor de var drapsnatten. Med Den stille uke har Sven Petter Næss skrevet en kløktig, troverdig og underholdende politikrim.

Alex Michaelides (Foto: Andrew Hayes Watkins) Påskeuka var virkelig den stille uke, også på Boklista hvor Alex Michaelides rykket til topps med «Den tause pasienten». Årets annerledes-påske var nok den mest stille «stille uka ... Med «Den stille uke» har Sven Petter Næss skrevet en kløktig, troverdig og underholdende politikrim.

Han vokste opp i Oslo. «Det stille uke» er hans første kriminalroman.

RELATERTE BØKER