Champagnepiker

Champagnepiker - Gunvor Rasmussen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunvor Rasmussen
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Champagnepiker.pdf
ISBN
7822086747340

BESKRIVELSE

Sitater fra mang en kveld på byen har resultert i denne vinsprudlende boken. Illustratør Gunvor Rasmussen har laget en boblende bok full av alt det morsomme og teite brisne damer kan si i godt og dårlig selskap. Vi møter et knippe svært sjarmerende kvinner i herlige og mindre herlige stadier av champagnerus. Frekke replikker akkompagneres av spreke og frodige illustrasjoner. Boken er en lattervekkende og uhøytidelig hyllest til det å være brisen. Og kanskje hadde faktisk livene våre vært litt bedre om vi hadde drukket sjampis litt oftere?

Kvinnene fra havet - inspirert av natur og eventyr, 10 kvinner i et nettverk av godt design og håndverk fra Vesterålen og Lofoten. cs01vvbr8x9yh - Last ned og les Cecilie Lønn bok Opp og fram! i PDF, EPub, Mobi, Kindle online. Gratis Opp og fram! bok av Cecilie Lønn.

Det finnes alltid en løsning, og når det ikke er det - så er det bare å åpne en champagneflaske, og så åpnes et vindu, og en ny mulighet du ikke visste fantes. — Vi hadde to som reiste hjem i går, men de var bare champagnepiker. Damene er her i tre uker om gangen, forteller han.

RELATERTE BØKER