Vi møtte Jesus

Vi møtte Jesus - Charlotte Rørth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlotte Rørth
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
Vi møtte Jesus.pdf
ISBN
5032484589495

BESKRIVELSE

Charlotte Rørth (f. 1962) er forfatter og journalist ved Nordjyske Stiftstidende, der hun skriver om kultur, kjønn, samfunn og tro. Hennes første bok Jeg møtte Jesus kom ut i 2015. Eksperter er enige om at halvparten av oss har hatt eller vil fa. en uforklarlig opplevelse i løpet av livet. Likevel er det tabu å snakke om den slags. I denne boken står 70 mennesker offentligt frem og forteller om spirituelle hendelser, de fleste for første gang. Møt blant andre journalisten, legen og BMW-direktøren som ble nonne og de mange som, lik Charlotte Rørth, ble overrumplet og overrasket, ikke minst over den følelsen av dyp kjærlighet som de satt igjen med. Men hvordan angår dette andre? Charlotte Rørth belyser emnet fra mange vinkler og går bl.a. i dialog med teologer, som advarer mot personfiksering og samfunnsforskere, som ser åpenheten mot det enkelte menneskes tro og opplevelser som et rop i tiden mot overmakt og fremmedgøring.

I en lang periode hadde jeg og familien 22 barn hjemme hos oss. Vi møtte Jesus av Charlotte Rørth - boklanseringer i Oslo, Stavanger, Larvik. CHARLOTTE RØRTH (f.

Helge Hognestad. Vi møtte Jesus og hvordan angår det andre? Charlotte Rørth; Trond Skaftnesmo (Oversetter) Charlotte Rørth (f. 1962) er forfatter og journalist ved Nordjyske Stiftstidende, der hun skriver om kultur, kjønn, samfunn og tro.

RELATERTE BØKER