Tabell- og formelsamling for elektrofag

Tabell- og formelsamling for elektrofag - Svein Olaf Michelsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Olaf Michelsen
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Tabell- og formelsamling for elektrofag.pdf
ISBN
4588225183035

BESKRIVELSE

Nyttig hjelpemiddel i elektroopplæringen Hva er nytt? * flere figurer som gjør det enklere å forstå formlene * noen emner/formler er flyttet slik at de nå opptrer i en mer naturlig sammenheng * økt mengde opplysninger i tabellene * noen tabeller er tatt ut oppretting av feil i tidligere utgaver

Boka forklarer det meste om elektriske installasjoner i en bolig, de praktiske og teoretiske forholdene vi må ta hensyn til når vi arbeider med installasjoner. Bokliste Vg1 YF Elektrofag 2019-20 Bokas tittel Forfatter ISBN- 13 sifre Engelsk Tracks Vg1-Vg2 (2013) Fuhre mfl. 9788202398613 Kroppsøving Bok lånes til prøver!! Matematikk Sinus 1P-Y (2014) Oldervoll mfl.

Fra 40,- Kjøp Selg Nyttig hjelpemiddel i elektroopplæringen Hva er nytt? * flere figurer som gjør det enklere å forstå formlene * noen emner/formler er flyttet slik at de nå opptrer i en mer naturlig sammenheng * økt mengde opplysninger i tabellene * noen tabeller er tatt ut oppretting av feil i tidligere utgaver Nye utgaver 2013 Serien for Vg1 elektrofag består av tre bøker og en tabell- og formelsamling. Disse bøkene dekker det teoretiske grunnlaget for tre felles programfag i læreplanen for Vg1 ... Vår pris 249,-.

RELATERTE BØKER