Se, her er Emil

Se, her er Emil - Astrid Lindgren | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
5,68 MB
FILNAVN
Se, her er Emil.pdf
ISBN
7536086207326

BESKRIVELSE

Pekebok for de aller minste.Velkommen til Lønneberget!Her bor Emil og lillesøsteren hans, Ida. Se og pekpå alle dyrene som også bor på gården.

Den gangen var også redaksjonen i kontakt med mannen som feilaktig ble hevdet å være Emil-skuespilleren. Her er noen av høydepunktene fra hans idrettskarriere. Halvard Hanevold (nummer to f.h.) Tarjei Bø (t.v.) Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen (t.h.) med gullmedaljene etter stafetten i Vancouver-OL i 2010. SE og HØR giver altid dig de nyeste underholdningshistorier om de kendte og kongelige danskere, samt Hollywoods største stjerner.

Nå avslører 29-åringen imidlertid overfor TV2.no at han ikke lenger er ledig på markedet. Se, her er Emil (Kartonert) av forfatter Astrid Lindgren. Barnebøker.

RELATERTE BØKER