Muligheten av en øy

Muligheten av en øy - Michel Houellebecq | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michel Houellebecq
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Muligheten av en øy.pdf
ISBN
9078174917107

BESKRIVELSE

Daniel er ettertraktet som stand-up komiker og gjør stor suksess med sine harselaser over vår samtid. På kjærlighetsfronten er livet imidlertid mer komplisert. Selv om han treffer flere kvinner, vet han at lykken er kortvarig: Aldringsprosessen har allerede begynt å sette sine spor, kjærlighetslivets gleder kommer til å smuldre opp i takt med det fysiske forfallet.I sin søken etter løsningen på kjærlighetens problem blir Daniel kjent med en sekt som eksperimenterer med kloning av mennesker. Kanskje finnes det virkelig en måte å utfordre alderdommen på - kanskje finnes det en mulighet for evig liv?

For befolkningen på Samoa er ikke spørsmålet litterært, men høyst virkelig. Her fisker noen av dem etter en type leddorm. Muligheten av en øy.

På kjærlighetsfronten er livet imidlertid mer komplisert. Selv om han treffer flere kvinner, vet han at lykken er kortvarig: Aldringsprosessen har allerede begynt å sette sine spor, kjærlighetslivets gleder ... Egenarten ved en øy er at den er atskilt fra omverdenen, men samtidig i forbindelse med den.

RELATERTE BØKER