Hjorten i norsk natur og kultur

Hjorten i norsk natur og kultur - Ola Stemshaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Stemshaug
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Hjorten i norsk natur og kultur.pdf
ISBN
1967598653266

BESKRIVELSE

Hjorten i norsk natur og kultur av Ola Stemshaug Denne boka gir eit oversyn over korleis den elegante og grasiøse hjorten har vist seg i landet vårt, frå han kom hit i steinalderen og fram til i dag. Boka er også ei rik kjelde til kunnskap om kor verdfull hjorten har vore for bygdesamfunna gjennom tidene., og korleis han blir utnytta kommersielt i det moderne samfunnet. ISBN 978-82-7083-464-8 Innb. kr. 300,-

Oppsøk kunst- og kulturopplevelser for å tilføre reisen ekstra mening og innhold. For mens England har fotball og Big Ben, Frankrike har Eiffeltårnet og Louvre - og USA markedsfører storbyen New York og badeliv og fornøyelsesparker i Florida, så selger vi norsk, uberørt natur som «typisk norsk». Oppgave.

Hjorten i norsk natur og kultur av Ola Stemshaug Denne boka gir eit oversyn over korleis den elegante og grasiøse hjorten har vist seg i landet vårt, frå.. Hjorten i norsk natur og kultur av Ola Stemshaug Denne boka gir eit oversyn over korleis den elegante og grasiøse hjorten har vist seg i landet vårt, frå han kom hit i steinalderen og fram til i dag. Boka er også ei rik kjelde til kunnskap om kor verdfull hjorten har vore for bygdesamfunna gjenno... Hjorten i norsk natur og kultur antall.

RELATERTE BØKER