Herr Bima og herr Bramati

Herr Bima og herr Bramati - Tord Akerbæk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tord Akerbæk
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Herr Bima og herr Bramati.pdf
ISBN
6155213485578

BESKRIVELSE

I et rom på et sykehjem ligger to gretne menn . den ene har fått begge bena amputert; den andre har jernlunge. Disse bortplasserte herrer holder på å plage livet av hverandre med spørsmål om hvorvidt den andre eksisterer eller bare er et resultat av den enes fantasi. Og når det kommer til stykket: Kan virkeligheten overhodet sies å eksistere utenfor vinduet lengst nede i sykehjemskorridoren? Sammen legger de to planer om en ekspedisjon i klassisk oppdagertradisjon, en reise langt bort fra det rommet der handikapptilpasning betyr forvansket framkommelighet og avskjerming, der kontakten med omverdenen er redusert til sykehjemspersonalets og værvarslingens virtuelle tilstedeværelse. Og som på en hvilken som helst ekspedisjon, lurer det farer rundt hvert hjørne.En samtidskritisk, svart komedie om eksistensiell angst og om vilje til forandring.

Bøker; Alder. Alder; 0-1 år; 2-3 år Herr Bima og Herr Bramati; Besøk; West Side Story; I rom sjø; Motforestillinger; Den homsete mannen; 2010.

Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette. Herr Bima og herr Bramati. Tord Akerbæk.

RELATERTE BØKER