Femte bok

Femte bok - Francois Rabelais | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francois Rabelais
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Femte bok.pdf
ISBN
6446505014174

BESKRIVELSE

François Rabelais (ca. 1494-1553) er en av de største forfatterne fra det europeiske 1500-tallet. Bøkene om Panta.gruels heroiske ord og gjerninger hører til blant det ypperste som er blitt skrevet innenfor den parodiske litteraturen. Den femte og siste boken ble utgitt posthumt, rundt 1564, og det knytter seg usikkerhet til hvorvidt Rabelais har skrevet hele eller kun deler av boken. Det er mulig utgiveren satte sammen etterlatte tekstfragmenter fra forfatterens hånd, redigerte og sydde fragmentene sammen med tekster fra andre forfattere. Men all usikkerhet til tross: Femte bok er blitt stående som boken som fullfører Rabelais' mesterverk.

trinn. Målgruppe: Lærere på femte til sjuende trinn som ønsker å bruke ny litteratur i undervisningen.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Ann, Victor ... Femte bind av den selvbiografiske romanen Min kamp er skrevet med voldsom kraft og oppriktighet.

RELATERTE BØKER