En kort historie om alle som noen gang har levd

En kort historie om alle som noen gang har levd - Adam Rutherford | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Adam Rutherford
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
En kort historie om alle som noen gang har levd.pdf
ISBN
6885234417036

BESKRIVELSE

Avmysterifiserende og opplysende om hvem vi er og hvordan vi har blitt sånn, basert på den nyeste genforskningen gjort forståelig for hvermannsen. Dette er en historie om oss. Det er historien om hvem vi er og hvordan vi ble til. Om det som er unikt for hvert eneste menneske som noen gang har trukket pusten. Men det er også vår kollektive historie, for i hvert eneste genom bærer vi vår arts historie - fødsler, død, sykdom, krig, hungersnød, migrasjon og masse sex.I denne fengslende gjennomgangen av det voksende feltet genetikk, avslører Adam Rutherford hva genene våre forteller om vår historie som mennesker, og hva historien kan fortelle oss om våre gener. Fra neandertalere til mord, fra rødhårete til rase, døde konger til pest, evolusjon til epigenetikk - dette er en avmystifiserende og opplysende bok om et felt som er i rasende utvikling.

Om det som er unikt for hvert eneste menneske som noen gang har trukket pusten. Men det er også vår kollektive historie, for i hvert eneste genom bærer vi vår arts historie - fødsler, død, sykdom, krig, hungersnød, migrasjon og masse sex. Pris: 199,-.

Om det som er unikt for hvert eneste menneske som noen gang har trukket pusten. Men det er også vår kollektive historie, for i hvert eneste genom bærer vi vår ... Avmysterifiserende og opplysende om hvem vi er og hvordan vi har blitt sånn, basert på den nyeste genforskningen gjort forståelig for hvermannsen.

RELATERTE BØKER