Barske glæder

Barske glæder - Peter Wessel Zapffe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Wessel Zapffe
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Barske glæder.pdf
ISBN
5134037164926

BESKRIVELSE

I 2008 ble Barske glæder kåret til tidenes norske fjellbok. Den har lenge vært utsolgt, og Cappelen Damm har nå fått tillatelse fra Universitetet i Oslo om å gjenutgi tittelen. Vi utgir ikke bare på nytt, men vi ønsker samtidig å belyse Zapffes tekster ved hjelp av fire essays som hver på sin måte gir unike innblikk i Zapffes tankeverden: Dag O. Hessen - om naturverntenkeren, Bengt Flygel Nilsfors - om fjellklatreren og eventyreren, Henrik Sinding-Larsen - om Zapffe og det tragiske, det humoristiske og det dramatiske. Vi vier også plass til amatørfotografen Zapffe, beskrevet i et essay av Hanne Holm-Johnsen, som også har valgt ut en rekke fotografier signert Peter Wessel Zapffe. Nytt forord ved Stein P. Aasheim.

921 369 131. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.

Hessen - om naturverntenkeren, Bengt ... Om Barske glæder. Her er samlet et utvalg av Peter Wessel Zapffes artikler han har skrevet i aviser, tidsskrifter og årbøker.

RELATERTE BØKER