Å leve av kunsten

Å leve av kunsten - Astrid Hauge Rambøl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Hauge Rambøl
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Å leve av kunsten.pdf
ISBN
2892412892998

BESKRIVELSE

Kunsten er et felles samfunnsgode, som vi alle skal kunne nyte godt av uavhengig av sosial og økonomisk bakgrunn. Derfor har vi også et felles ansvar for å ta vare på den og for å bygge den norske kulturarven videre. Det forutsetter at kunstnerne får rom til å gjøre det de er best til: å skape kunst. I dag tjener norske kunstnere stadig mindre. I likhet med andre som ikke er fast ansatt har de også dårlige rettigheter ved sykdom og dårlige opptjeningsvilkår for pensjon. Skal kunsten være fri, må kunstnerne gis mulighet til økonomisk frihet. Derfor må vi styrke og bedre de kulturpolitiske ordningene vi allerede har i Norge. Vi trenger en tøffere organisering blant kunstnerne selv. Og vi trenger en fagbevegelse som er i stand til å organisere de mange menneskene som jobber, men som ikke er fast ansatt.

Den er dermed tidenes mest solgte norske faktabok. Denne vakre og tankevekkende boken blir nå lansert i en utvidet, nydesignet og påkostet utgave.

I dagens verden bør det være temmelig opplagt at likhet ikke kan være en forutsetning for å leve samme sted. PG: ... Kunsten å leveer en inspirasjonsbok om livskunst.

RELATERTE BØKER