Utbrytere

Utbrytere - Malcolm Gladwell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malcolm Gladwell
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Utbrytere.pdf
ISBN
1243444438240

BESKRIVELSE

Når vi skal forstå mennesker med suksess, griper vi gjerne til forklaringer som fokuserer på intelligens og ambisjoner. Gladwell argumenterer i denne boken for at den sanne historien om suksess bygger på et sett med faktorer som er mye mer sammensatt enn dette. Hvis vi skal forstå hvordan noen mennesker oppnår usedvanlige resultater, må vi bruke mye mer tid på å se omkring dem, på de sammenhengene deres liv er bygget opp fra familiebakgrunn, fødested - og i noen tilfeller også fødselsdato. I en medrivende tekst som på forståelig vis kommuniserer komplekse sosiologiske og psykologiske innsikter, avslører Gladwell hva The Beatles og Bill Gates har til felles grunnen til at du aldri har hørt om verdens smarteste mann hvorfor så godt som ingen hockeyspillere med suksess er født om høsten, og, i en tekst om piloter og flyhavari, hvorfor fødested i noen tilfeller er mer avgjørende enn flyferdigheter.

Utbrytere fra regjeringspartiene avgjør om Norge får ny bioteknologlov i dag. Det går mot liberalisering. Banker melder seg ut av Eika i kostnadsprotest.

11 av 69 medlemsbanker i Eika Gruppen har sett seg nødt til å gå til oppsigelse av Eika-avtalen for å få bukt med høye IT-kostnader. Evry-utbrytere traff blink. På et år har Blinq gått fra null til 13 ansatte.

RELATERTE BØKER