Trygg med hest

Trygg med hest En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Trygg med hest.pdf
ISBN
3091319668612

BESKRIVELSE

DVDen tar utgangspunkt i hestens instinkter, atferd og sanser og hva det har å si for hvordan vi bør opptre når vi har med hester å gjøre for å forebygge ulykker og unngå uhell. DVDen er inndelt i følgende kapitler: oppførsel i stallen og i ridehuset, ridning på vei og i terrenget, oppstalling, daglig stell, lasting og lossing på hestetransport, å leie hesten til og fra innhegningen, kjøp av hest, bekledning og longering. Filmen passer for nybegynnere og erfarne i alle aldre, ryttere og foresatte.

Varierte aktiviteter med hest hele året i trygge omgivelser for alle barn og unge, uansett funksjonsnivå. Organisasjon Hest og Helse Org.ledd Nome Rideklubb Prosjektleder/forsker.

Gode opplevelser i samvær med hest får du ikke hvis du kjenner deg utrygg! Alt vi gjør skal være godt for hesten og sikkert for oss. Ridekursene trinn 1-3 avsluttes med å ta NRYF 's rideknapp Prosjektet Hest i Trafikken er initiert av Trøndelag Hesteeierforening/Norsk Hesteeierforbund, og en rekke aktører innen trafikk og hest er med på laget.

RELATERTE BØKER