Strikk fra nord

Strikk fra nord - Bente Pedersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Pedersen
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Strikk fra nord.pdf
ISBN
1825691333554

BESKRIVELSE

Varme plagg i vill natur bli med inn i Bente Pedersens univers! Bente Pedersen dikter med både penn og strikkepinner. Denne boken er for deg som elsker å strikke. Du får en magisk reise inn i Bentes bokverden i vakre Nord-Norge. Boken inneholder både små og store oppskrifter: sjal, kofte, gensere, vanter, toving, pulsvanter, sengetepper, luer og skjerf. Vakre strikkeplagg i fantastiske omgivelser! Bente er en av Norges mestselgende romanserieforfattere med 200 titler trykket i over 7 millioner eksemplarer.

Vi mener at strikking er en hobby for alle uansett alder, kjønn og ferdighetsnivå, derfor gjør vi alt vi kan for at alle skal ... Strikk fra nord. Strikk fra nord.

Denne boken er for deg som elsker å strikke. Du får en magisk reise inn i Bentes bokverden i vakre Nord-Norge. Strikk fra nord.

RELATERTE BØKER