Scenekunsten og de unge

Scenekunsten og de unge En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,56 MB
FILNAVN
Scenekunsten og de unge.pdf
ISBN
6026355956631

BESKRIVELSE

Dette er den største samlingen tekster om scenekunst for barn og unge som noen gang er utgitt i Norge. Antologien er laget i forbindelse med Scenekunstbrukets 20-årsjubileum i 2014. Boken inneholder akademiske og journalistiske tekster, refleksjoner og personlige anekdoter, samt bidrag fra kunstnere, fagfolk, formidlere, ungdom og andre knyttet til feltet scenekunst for barn og unge. Den fungerer som et historisk dokument, som oppslagsverk og ikke minst som et flerstemt grunnlag for samtale med inspirasjon til videre utvikling og forskning. Scenekunstbruket vil med denne boken invitere deg inn i samtalen - samtalen om scenekunsten og de unge.

KLODEN blir et scenehus med barn og unge som kjernepublikum. /// KLODEN will be a place where professional performing arts meet children and young people. - Det kunstneriske programmet på Kloden søker å formidle det ypperste av norsk og internasjonal scenekunst for barn og unge.

Årets program har fokus på scenekunst for ungdom, hvor det er produsert mange forestillinger med høy kvalitet de siste årene. Scenekunsten og de unge - en antologi fra Scenekunstbruket på Vidarforlaget 2014. Antologien er laget i forbindelse med Scenekunstbrukets 20-års-jubileum .

RELATERTE BØKER