Omlegging til økologisk landbruk

Omlegging til økologisk landbruk - Bjørg Fritsvold, Anne-Kristin Løes, Knud Schmidt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Fritsvold, Anne-Kristin Løes, Knud Schmidt
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Omlegging til økologisk landbruk.pdf
ISBN
4602200533917

BESKRIVELSE

Boka gjennomgår de ulike sidene ved produksjonsteknikken, og gjør greie for de viktigste konsekvensene det får å legge om fra konvensjonell til økologisk gårdsdrift. Sist i boka vises hvordan en slik omlegging kan skje. Med litteratur- og stikkordliste. Illustrert.

Før omlegging til økologisk drift er det nødvendig å sette seg inn i regelverket og få en oversikt over hvilke konsekvenser omlegginga vil få for drifta på egen gård. Tilskott til økologisk landbruk inngår i produksjonstilskottet og omfattar tre ordningar: omleggingstilskott (eingongstilskott som blir gjeve ved omlegging) arealtilskott (årleg tilskott til areal som er lagt om til økologisk drift) tilskott til økologisk husdyrproduksjon Det er egne tilskuddsordninger til økologisk landbruk innenfor produksjonstilskudd i jordbruket. Ta kontakt med Norsk landbruksrådgivning Trøndelag, 955 57 932, for rådgivinig dersom du vurderer omlegging til økologisk produksjon.

Postadresse. Mattilsynet Felles postmottak Postboks 383 Veileder til økologiforskriften (forskrift om økologisk produksjon og merking av økologiske landbruksprodukter, akvakulturprodukter, næringsmidler og fôr av 18.03.2017 nr.

RELATERTE BØKER