Kvinnerolla og matkulturen

Kvinnerolla og matkulturen - Astri Riddervold, Bodil Nordjore | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astri Riddervold, Bodil Nordjore
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Kvinnerolla og matkulturen.pdf
ISBN
5250400014041

BESKRIVELSE

Med denne boka ynskjer Astri og eg å formidle verdien av kunnskapenom kvinnerolla i eit historisk perspektiv. Me gjev deg innhaldet av kulturmodellen og korleis ein kan nytte den i dag for å forstå kultur. Me ser at det er viktig å formidle tidlegare generasjonars kunnskap. For oss er ikkje tradisjon og kultur rett eller urett, dei er til ei kvar tid levande der dei er. Bodil og Astri er opptekne av gode og reine råvarer, og den reine smaken - her vil du få mange oppskrifter på korleis du på ein enkel måte kan trylle fram matrettar av sild, klippfisk, boknafisk og lutefisk. Det er viktig for meg at du finn glede i denne boka. Det er ei sterk, nær og skildrande historie om Astri og hennar liv i oppvekst under krigen og korleis kvinneperspektivet har utvikla seg i henne etter desse hendingane.

Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Kvinnerolla og matkulturen er ei bok med historier og oppskrifter. Tradisjon- og kulturberar Astri Riddervold har fått ei sentral rolle i boka.

(Vest-Telemark Blad) [20.10.2016 00:15] Les mer » ... Seksuell- og reproduktiv helse og rettigheter er et kontroversielt tema internasjonalt. Mange konservative land og religiøse og kulturelle grupper ønsker ikke sterke rettigheter på disse områdene fordi det innebærer likestilling og beskyttelse av seksuelle minoriteter . NIBIOs ansatte publiserer flere hundre vitenskapelige artikler og forskningsrapporter hvert år.

RELATERTE BØKER