Hule og univers

Hule og univers - Michael Harner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Harner
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Hule og univers.pdf
ISBN
3801522797614

BESKRIVELSE

I 1980 banet Michael Harner vei for en vital fornyelse av sjamanismen med klassikeren The Way of the Shaman. I denne etterlengtede oppfølgeren er det himmelforestillinger, oppstigninger og sjamanistiske erfaringer av høyere virkeligheter som står i fokus.Hule og univers bygger på Michael Harners omfattende kunnskaper om sjamantradisjoner og mer enn 2500 skriftlige beretninger fra sjamanstudenter om deres opplevelser under sjamanistiske reiser. Harner viser at opplevelsene til disse studentene i stor grad er beslektede, og argumenterer for at de virkelighetene og hjelpeåndene de møtte, faktisk eksisterer.I boken gis det også en grundig innføring i kjernesjamanismens teknikker, slik at leserne selv kan gjøre sine egne sjamanerfaringer.Hule og univers er også Michael Harners tilbakeblikk på et rikholdig liv med fortellinger om møter med ulike urfolkstradisjoner, sjamaner og kjente personligheter som Carlos Castaneda, Allen Ginsberg og den samiske sjamanen Mikkel Gaup.

Den Magiske Hule og Det Magiske Univers er slået sammen og hedder nu kun Den Magiske Hule. Her mødes vi ca.

Senere forskning antyder at de er til stede i de aller fleste massive galakser, inkludert vår egen galakse Melkeveien. . hule m og f (bokmål), c (riksmål) et naturlig hulrom under jorden eller i berg og fjell som er stor nok til at et menneske kan komme seg inn; Andre former .

RELATERTE BØKER