Hule og univers

Hule og univers - Michael Harner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Harner
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Hule og univers.pdf
ISBN
1883989800411

BESKRIVELSE

I 1980 banet Michael Harner vei for en vital fornyelse av sjamanismen med klassikeren The Way of the Shaman. I denne etterlengtede oppfølgeren er det himmelforestillinger, oppstigninger og sjamanistiske erfaringer av høyere virkeligheter som står i fokus.Hule og univers bygger på Michael Harners omfattende kunnskaper om sjamantradisjoner og mer enn 2500 skriftlige beretninger fra sjamanstudenter om deres opplevelser under sjamanistiske reiser. Harner viser at opplevelsene til disse studentene i stor grad er beslektede, og argumenterer for at de virkelighetene og hjelpeåndene de møtte, faktisk eksisterer.I boken gis det også en grundig innføring i kjernesjamanismens teknikker, slik at leserne selv kan gjøre sine egne sjamanerfaringer.Hule og univers er også Michael Harners tilbakeblikk på et rikholdig liv med fortellinger om møter med ulike urfolkstradisjoner, sjamaner og kjente personligheter som Carlos Castaneda, Allen Ginsberg og den samiske sjamanen Mikkel Gaup.

I denne etterlengtede oppfølgeren er det himmelforestillinger, oppstigninger og sjamanistiske erfaringer av høyere virkeligheter som står i fokus. Hule og univers. Michael Harners klassiker på norsk.

Grob ... Prisen er 500 kr for deltagelsen i Den Magiske Hule og I Det Magiske Univers. Kan du ikke deltage på dagen, kan du deltage efterfølgende via video- og lydfil. De hvite hullene er en matematisk løsning av ligninger i Einsteins generelle relativitetsteori.

RELATERTE BØKER