Eventyrvotter

Eventyrvotter - Møyfrid Engeset, . Vottelauget | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Møyfrid Engeset, . Vottelauget
DIMENSJON
5,44 MB
FILNAVN
Eventyrvotter.pdf
ISBN
7873449103207

BESKRIVELSE

En eventyrlig strikkebok med oppskrifter inspirert av folkeeventyrene. De åtte damene i Vottelauget har latt seg inspirere av skogens eventyr, og snipp snapp snute ble det 20 fantasifulle vottemønstre. Her er alt fra Reveenka, Bukkene Bruse og Nøkken til Tornerose og Askeladden. Men vi finner også Tre nøtter til Askepott, heksegodteri og blåbærskogvott. Vottene er i ulike størrelser, og mønstrene er både enkle og mer krevende - og med store variasjonsmuligheter. Sjarmerende og nostalgisk. Denne boken vil få strikkefingrene til å krible. Det er bare å finne fram pinner og garn, og dikt gjerne videre selv!

Se hos Adlibris; Se hos Tanum; Se hos Haugen Bok; Se hos CDON; I denne boka får du 20 vakre votteoppskrifter, med mønster hentet fra folkeeventyrene. Vottene er inspirert av skogens eventyr, og har fått navn som Reveenka, Nøkken, Tre nøtter til Askepott og Blåbærskogen. Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no.

Disse vottene er totalt 27 cm lange. 19 cm lange om du måler fra hånbaken til tupp.

RELATERTE BØKER