Engelsk økonomisk blå ordbok

Engelsk økonomisk blå ordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Engelsk økonomisk blå ordbok.pdf
ISBN
1390144605742

BESKRIVELSE

Engelsk økonomisk blå ordbok er et nyttig hjelpemiddel for alle som skal skrive om økonomi på engelsk, eller som i andre sammenhenger har behov for å forstå økonomitermer. Boken inneholder ord og uttrykk innen sosialøkonomi, bedriftsøkonomi, bank, markedsføring, reklame og offentlig forvaltning. Den inneholder mer enn 28 600 oppslagsord, 12 000 i den norsk-engelske delen og 16 600 i den engelsk-norske delen. Både britisk-engelske og amerikansk-engelske former er med. Korte, presise definisjoner i den norsk-engelske delen. Rikt utvalg av faste uttrykk og eksempler Engelsk økonomisk blå ordbok er ved Morten Skaug og Janet Aagenæs.

Kunnskapsforlagets blå ordbøker er Norges mest anerkjente ordbokserie. Her finner du ordbøker mellom norsk og de viktigste fremmedspråkene, og flere spesialordbøker for norsk.

Morgan. Heftet / 2005 / Bokmål 229,-200,- Norsk medisinsk ordbok Øyri, Audun.

RELATERTE BØKER