Endringsledelse i et strategisk perspektiv

Endringsledelse i et strategisk perspektiv - Tor Busch, Erik Johnsen, Stein Jonny Valstad, Jan Ole Vanebo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Busch, Erik Johnsen, Stein Jonny Valstad, Jan Ole Vanebo
DIMENSJON
12,73 MB
FILNAVN
Endringsledelse i et strategisk perspektiv.pdf
ISBN
2781981554814

BESKRIVELSE

Boka fokuserer på koblinga mellom strategiske utfordringer, strategier og endringsstrategier som gjør det mulig å håndtere endringskrefter og utvikle virksomhetens endringskraft. Boka henvender seg i første rekke til studenter, men kan også være aktuell for andre.

Kjøp boken Endringsledelse i et strategisk perspektiv av Tor Busch, Erik Johnsen, Stein Jonny Valstad, Jan Ole Vanebo (ISBN 9788215009995) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Samtidig har vi i dag et høyt tempo med stadige endringer i arbeidslivet. Endringsledelse med vekt på eksterne drivkrefter: Her får du innsikt i eksterne drivere for endringsprosesser. Omstillingsprosesser og juridiske rammebetingelser: I vår siste samling får du oversikt over de juridiske rammebetingelser som legger føringer på utvikling av organisasjoner og implementering av endring. Kjøp Endringsledelse i et strategisk perspektiv fra Bokklubber Boka fokuserer på koblinga mellom strategiske utfordringer, strategier og endringsstrategier som gjør det mulig å håndtere endringskrefter og utvikle virksomhetens endringskraft.

RELATERTE BØKER