Endringskoden

Endringskoden - Jon Ivar Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Ivar Johansen
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Endringskoden.pdf
ISBN
3859895754601

BESKRIVELSE

Ville du sagt ja til en operasjon hvis sannsynligheten for at den ble mislykket var 70 %? Ville du sagt ja til å delta på en ledertrening hvis sannsynligheten for at den ikke ville gi noen effekt for deg var 70 %? Jeg tror ikke du ville det. Flere studier, som omtales i boken, viser at 50-90 % av de ulike endringsinitiativer enten de tilbys privat eller på jobb, ikke kan dokumentere objektive effekter. Skal du lykkes med endringer, er det første spørsmål du bør stille deg: «Hvordan kan du bevise objektivt at de endringer du har tenkt å iverksette virker?». Endringskoden forklarer hvorfor 50-90 % mislykkes med endringer, hva som beviselig virker, og gir flere konkrete og dokumenterte eksempler.

Den forklarer hvorfor 60-90 % mislykkes med endringer, hva som beviselig virker, og gir flere konkrete og dokumenterte eksempler. Forfatter Jon Ivar Johansen Evidence-basert endring Knekker du endringskoden kan du mestre det du vil. ikke brukt Endringskoden er en meget viktig motvekt til myter og vrangforestillinger rundt hva som skaper sterke prestasjoner, endringer og vekst over tid og burde være obligatorisk pensum på lederkurs og ... Kjøp bøker av Jon Ivar Johansen.

Francois Sibbald. Edutainer, erfaren underholder og konferansier.

RELATERTE BØKER