En gatekatt ved navn Bob

En gatekatt ved navn Bob - James Bowen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Bowen
DIMENSJON
5,57 MB
FILNAVN
En gatekatt ved navn Bob.pdf
ISBN
7034060915048

BESKRIVELSE

En utrolig historie fra Londons gater. Terningkast 5 i VG."En suveren hjertevarmer av en bok! Helt fantastisk! Har gitt den til alle jeg kjenner!" Unni Lindell, forfatter.Da James Bowen fant en skadet, rødbrandet løskatt liggende i oppgangen i leiegården hvor han bodde, hadde han ingen ide om hvor mye livet hans snart ville endre seg. James levde fra hånd til munn på gata i London og det siste han trodde han trengte var et kjæledyr. Likevel kunne ikke James la være å hjelpe den tydelig intelligente katten, som han raskt gav navnet Bob. James gav Bob pleie og omsorg og sakte men sikkert var katten sunn og frisk igjen. James forsøkte å slippe Bob ut i Londons gater, og tenkte han aldri skulle se ham igjen. Men Bob hadde andre planer.Snart er de to uatskillelige og deres varierte, komiske og til tider farlige eventyr endrer livene deres. Sakte hjelper de hverandre å lege sårene fra en problematisk fortid."Fin engelsk feelgood" May Grethe Lerum,VG.Se video av Bob:

Porto spanderer vi - førstemann til mølla. Den perfekte gaven til alle Bob-fans! Derfor duppet jeg av et stykke inn i En gatekatt ved navn Bob, men jeg klarte å regne ut hva som må ha skjedd i de få minuttene jeg var borte, og jeg er ganske sikker på at avduppingen ikke er grunnen til at jeg opplevde filmen som mangelfull. James Bowen har skrevet en barnebokversjon av 'En gatekatt ved navn Bob' og oppfølgeren 'Bobs bok'.

Bøkene og filmen om James Bowen (spilt av Luke Treadaway) handler om en ung mann som har opplevd tap og avvisning, og takler det ved å ruse seg på heroin. Bokanmeldelse: James Bowen: «En gatekatt ved navn Bob» Ødelagt mann redder døende katt - eller omvendt: Ensomme, rusavhengige James og den pjuskete, vanstelte hannkatten Bob ble først venner. Se filmen En gatekatt ved navn Bob med Bob the Cat, Ruta Gedmintas, Joanne Froggatt, Anthony Head. Film online på Viaplay.no! Inntil da kan norske kinogjengere kose seg med «En gatekatt ved navn Bob», som byr på en betraktelig mer feelgoodpreget skildring av fattigdom og hjemløshet.

RELATERTE BØKER