De tre musketerer

De tre musketerer - Alexandre Dumas | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandre Dumas
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
De tre musketerer.pdf
ISBN
1567739321084

BESKRIVELSE

Den unge og eventyrlystne d'Artagnan ankommer Paris med ønske om å bli kongens musketer, men før den unge og eventyrlystne gutten kommer så langt klarer han å utfordre til hele tre dueller samme kvelden - mot nettopp dem som skal bli hans trofaste musketeervenner og kjempe sammen med ham for Frankrike under mottoet «En for alle - alle for en».

dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie.

Men vil han klare å redde "De tre musketerer" er en av tidenes største eventyrfortellinger, skapt av Alexandre Dumas, den store franske forfatteren som også skrev "Greven av Monte Christo", "Den sorte tulipan" og en lang ... Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. De tre musketerer og den dydige D'Artagnan er hurtigt glemt, men Christoph Waltz er som altid velanbragt i en slesk skurkerolle, Milla Jovovichs forførende femme fatale med både humor og glimt i øjet er simpelthen skøn, og så giver Orlando Bloom den alvorligt gas som modefikseret hertug med hang til juveler og letlevende damer. Gudene vet hvorfor regissør Paul W.S. Anderson ville lage ny film av Alexandre Dumas roman De tre musketerer nå i 2011..

RELATERTE BØKER