Washingtondekretet

Washingtondekretet - Jussi Adler-Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jussi Adler-Olsen
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Washingtondekretet.pdf
ISBN
4209825881391

BESKRIVELSE

En tidsaktuell thriller med et tankevekkende og realistisk bakgrunnsteppe.Det amerikanske presidentvalget er inne i sin siste fase. Doggie Rogers, en av de nærmeste medarbeiderne til Demokratenes kandidat Bruce Jansen, er på vei for å feire den historiske valgseieren. Plutselig lyder skudd, og Jansens høygravide hustru blir drept. Doggie er i sjokk, ikke minst fordi hennes far blir anklaget for drapet.Bruce Jansen trer inn i presidentembetet som en dypt bitter mann. Han mister sin sunne dømmekraft, og blir dermed et perfekt redskap for krefter som arbeider ut fra sin egne skjulte agenda. En liten gruppe medarbeidere anført av Doggie, som nå blir USAs mest ettersøkte kvinne, forsøker å avsløre komplottet som det amerikanske samfunnet er utsatt for. Alt hviler på Doggies skuldre.Dette er en frittstående lydbok, og ikke en del av Adler-Olsens serie om Avdeling Q.

17 min. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Nils Johnson.

Vår pris 199,- ... Ti år gammel kalkun: Bokanmeldelse: Jussi Adler-Olsen: «Washingtondekretet» Hemningsløst spekulativt av Jussi Adler-Olsen, mener VGs anmelder om denne krimboken som selger mest i Norge akkurat ... Washingtondekretet er en høyt leseverdig thriller med bred appell. Tematikken er svært så tidsaktuell med et tankevekkende realistisk bakgrunnsteppe. «Washingtondekretet» er en tidsaktuell thriller med et tankevekkende og realistisk bakteppe.

RELATERTE BØKER