Vitser for gamle vrak

Vitser for gamle vrak - Stuart Macfarlane, Linda Macfarlane | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stuart Macfarlane, Linda Macfarlane
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Vitser for gamle vrak.pdf
ISBN
8989388376713

BESKRIVELSE

Ut med ungdommen ? inn med gamlingene! Gamle vrak er tilbake som aldri før ... for å ta igjen på sitt avkom ... og enhver som våger å krysse veien for deres gåstoler! Denne samlingen vitser er den perfekte gave til enhver som nyter livet i en ikke-så-rask hverdag. Og husk, hvis parykken passer, ta den på!

Legg i ønskeliste. Bursdagsjente! Gode forslag til MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER som du kan bruke i din bryllupstale, eller av selskapets TOASTMASTER i bryllup, konfirmasjon eller til fest og jubileum / bursdag, julebord, korte vitser, grove vitser, julebord, blondine vitser, om alder, herrenes tale, takk for maten vitser, bryllup vitser og groviser, om damer, om menn, om kvinner, damenes tale, morsom tale til mamma og ... Gamle vrak.

Morsomme sitater - 80 sitater som garantert får frem latteren. Vitser for små barn - Stor samling morsomme vitser som får barn til å le! Trøndervitser - 19 morsomme trøndervitser som kommer til å trimme lattermusklene dine! Kvitter seg med gamle vrak.

RELATERTE BØKER