Strikk grytekluter

Strikk grytekluter - Mariann Harneshaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mariann Harneshaug
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Strikk grytekluter.pdf
ISBN
9357835005072

BESKRIVELSE

Alle kan strikke grytekluter, og alle har bruk for grytekluter! Mariann Harneshaug er en trebarnsmor som har hatt strikking som hobby hele livet. Etter hvert som barna vokste til og ikke ønsket flere strikkede plagg, ble grytekluter en fin familie- og vennegave. Heldige er de mange som har fått en gryteklut-gave med et gjennomtenkt motiv eller i flotte farger som passer mottakeren eller mottakerens kjøkken! Nå er alle disse gryteklutene, og flere til, samlet. Her er flust av inspirasjon og flotte mønstre til å strikke de lekreste, tøffeste og fineste gryteklutene. I tillegg er det egne mønsterark, slik at du kan tegne dine egne mønstre. Mønstrene i boka er gjengitt 1 til 1, noe som gjør det enkelt å følge dem og lett å gjennomføre. Og det beste av alt: Å strikke grytekluter tar ikke all verdens tid. Dette kan du gjøre når du ikke har lyst til å ta fatt på de store, avanserte strikkeprosjektene! Strikk grytekluter - få dem ut til folket!

Enten du har et landlig kjøkken, retro kjøkken eller et hypermoderne, må du ha noe å beskytte fingrene med når maten skal ut av ovnen. Strikk er populært i interiørbildet og hva med å strikke både grytekluter og oppvask kluter i samme mønster og farger. Gammeldagse grytekluter Da har jeg sannelig fått ferdig noe håndarbeide igjen…sannelig ikke mye å skryte av for tida:) Jeg fant oppskrift på disse gammeldagse gryteklutene, og falt for dem. broderi, hekling, strikk, quilting, m.m.

Myke, tykke, store og fargesprakende? - her har jeg heklet svaret på alle ønsker når det gjelder grytekluter. Jorunn Jakobsen Pedersen Grytekluter er et supert Vår og Sommerprosjekt! Akkurat passe stort og enkelt til å dra med seg over alt :) Nå har eg strikket veldig lite grytekluter, men eg har heklet mangen :) Disse var jo litt stilige da så kanskje eg skal prøve meg? Ja når det blir vært til å sitte Strikk 8 m r, snu, gjør et kast og strikk 8 m r tilbake. Strikk 4 m r, snu, gjør et kast og strikk 4 m r tilbake.

RELATERTE BØKER