Pappa skurk

Pappa skurk - David Walliams | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Walliams
DIMENSJON
7,30 MB
FILNAVN
Pappa skurk.pdf
ISBN
4413291236119

BESKRIVELSE

Pappaer kommer i alle former og fasonger. De fleste er gode. Men det finnes også noen som er dårlige ...Pappaen til Frank var kongen av racerbanen. Helt og superkjendis, og en alle ville være venn med. Men det var før den fryktelige ulykken der pappa måtte amputere beinet, og før mamma fant seg en ny mann. Nå er Frank og pappa alene mot verden - men hvordan i all verden skal de klare seg? De nærmer seg avgrunnen i et forrykende tempo.

Helt og superkjendis, og en alle ville være venn med. Men det var før den fryktelige ulykken der pappa måtte amputere beinet, og før mamma fant seg en ny mann.

Hør utdrag Fra forlagets omtale: Pappaen til Frank var kongen av racerbanen. Helt og superkjendis, og en alle ... Pappaen til Frank var kongen av racerbanen.

RELATERTE BØKER