Margretesirkelen

Margretesirkelen - Ingeborg Askeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Askeland
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Margretesirkelen.pdf
ISBN
9394584364825

BESKRIVELSE

Inga er fødd med kunstnarevner som ikkje blir verdsett i oppveksten på kongsgarden Luro nord for Bergen på 1300-talet. Då Svartedauden kjem til gards, rømmer ho til Bjørgvin. Ho blir teken inn i eit hemmeleg laug av kvinner i byen. Dei samlar seg om trua på St. Margrete, den norske prinsessa som vart brend på bålet i Bjørgvin i 1301. Kvinnene i lauget står saman i striden mot pesten og alt vondt som kjem etter. Det opnar seg ei ny verd for Inga kor ho finn rom for både kjærleik og skaparkraft. Margretesirkelen er ein historisk roman om kjærleik og vondskap i ei tid med pest og oppløysing, om korleis eit hemmeleg fellesskap av kvinner skaper lys og framtidstru i ei mørk tid.

NAV og midlertidig støtteordning. Kjære medlem, om du er i ferd med å søke støtterordning hos NAV - ta deg to sekunder til å lese dette først.

Frå Luro til Bjørgvin. Ho har ei stor interesse for mellomalderen. Margrete mi er ein historisk roman om kjærleik og svik, om strid mellom det vonde og det gode, men også om tru og tilgjeving.

RELATERTE BØKER