Magiske sommerfugler

Magiske sommerfugler Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Magiske sommerfugler.pdf
ISBN
4078275884190

BESKRIVELSE

Donald og nevøene er på oppdrag i jungelen, men blir hindret av B-gjengen! Da de oppdager selveste Columbus-sommerfuglen og en stor jungelskatt blir de alle tatt til fange for evig tid! Det er Halloween i Andeby, og onkel Skrues gjerrighet får uante konsekvenser ... Vær og vind skaper vanskeligheter for Donald og hans nye landbruk! Magica avslører en stygghetsformel på TV, men har glemt hvordan hun bryter den! Andeby blir overrasket av Onkel Skrues opp nnelse som lager energi av ubrukelige gjenstander. Ved et uhell retter Donald søkeren mot pengebingen ...

Denne artikkelen er ment som en inspirasjon til spennende samtaler med barna og videre utforsking av den magiske sommerfuglen. Ta ... Når sommerfuglene flakser rundt oss på tur, vet vi at det er sommer.

Navnet Lepidoptera har gresk opprinnelse og betyr "skjellvinger" (lepidos, skjell, og pteron, vinge). Skjel­lene er omdannede hår som dekker vingemembranen som takstein på et tak.

RELATERTE BØKER