Kokebok med tradisjoner fra Rørostraktene og Nord-Østerdalen

Kokebok med tradisjoner fra Rørostraktene og Nord-Østerdalen - Else Marie Øvrebø, May Kari Wagenius Distad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Marie Øvrebø, May Kari Wagenius Distad
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Kokebok med tradisjoner fra Rørostraktene og Nord-Østerdalen.pdf
ISBN
1399003195253

BESKRIVELSE

Nord-Østerdalen og Røros har rike og mangfoldige mattradisjoner, med retter fra storgårdene, fjellbygdene og fra koielivet i storskogene. Februket rundt Røros ga smør, ost og kjøtt, og fangst og fiske var en del av livsgrunnlaget. Mesteparten av kornet og andre nødvendige produkter, som for eksempel salt, kunne bare oppdrives ved å bytte og handle med folk fra andre regioner. Med "Kokebok med tradisjoner fra Rørostraktene og Nord-Østerdalen" presenterer vi resultatet av flere års arbeid. Boka beskriver lokale mattradisjoner og forklarer ressursgrunnlaget, råvarer, redskaper og lokale skikker. Du får oppskrifter på høydepunkt.ene - både signaturretter og retter som er i ferd med å gå i glemmeboka. Oppskriftene kan brukes med dagens råvaretilgang og redskaper. Vi håper at boka vår kan appellere til både yngre og eldre, og være til glede og nytte. Kanskje vil den motivere til utprøving av noen gamle matretter, eller rett og slett bare bidra til underholdning som fremkaller gode matminner fra en svunnen tid. Boka er illustrert med flotte bilder.

Øvrebø, Else Marie. Fagdidaktikk i mat og helse. Bøker i kategorien Hobby og fritid, Mat og drikke.

Vi gir deg norske og internasjonale bestselgere! Alltid maks rabatt på bøker! Du får alltid maksimal rabatt (12,5%) ... May Kari Wagenius Distad. Viser 1 - 1 av 1 Kokebok med tradisjoner fra Rørostraktene og Nord-Østerdalen.

RELATERTE BØKER