Gullrush

Gullrush - Toril Brekke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toril Brekke
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Gullrush.pdf
ISBN
4826404723511

BESKRIVELSE

Året er 1843 og Brenda er helt alene i den nye verden og tjener til livets opphold i et vertshus i Chicago. Faren Håvard, som har sittet mange år i fengsel i Norge, utvandrer til Midtvesten med ny kone og hennes sønn Hølje. Brenda har et håp om å bli tatt opp i den nye familien, men det er bare stebroren som bryr seg om henne. Dette er den andre boka i trilogien om den norske utvandringen til Amerika. Den følger norske innvandrere fra gullrushet til den amerikanske borgerkrigen og slaget ved Chickamauga, Georgia i 1863.

dokumentarserie. Bli med i fotspora til gullgravarane på 1800-talet.

I ettertid har Klondike gått inn som et begrep i ... Et gullrush er en periode med febrilsk migrasjon av arbeidere inn til et område med drivverdige forekomster av gull eller andre edle mineraler. Åtte gullrush fant sted i løpet av 1800-tallet, i Argentina, Australia, Brasil, Canada, Chile, New Zealand, Sør-Afrika og USA..

RELATERTE BØKER