Fagprat

Fagprat - Flu Hartberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Flu Hartberg
DIMENSJON
12,4 MB
FILNAVN
Fagprat.pdf
ISBN
4076736650395

BESKRIVELSE

Fagprat: utenfor boksen er en perfekt gave for mennesker, dyr og romvesener i alle aldre.Vitsetegningene til Flu Hartberg har høstet lovord fra alle sjikt i befolkningen, fra vanlige lesere så vel som kultureliten. Humoren hans når stadig flere. Fagprat: utenfor boksen samler noen av Hartbergs beste striper og tilfører også mye nytt. Tegningene i denne innbundne tabloidtrykksaken spenner fra det lattervekkende til det mer reflekterte, fra skarp satire til mer underfundige betraktninger.

Her finner du nyttig informasjon om enkelte fagområder som kan være til hjelp! Fagprat av Flu Hartberg (Cappelen Damm, 2010-2017) Norge er et land med stripetegnere. Vi har den fotballfrelste pubeieren Pondus, gotheren Nemi, kontorhumoren i Lunchog til dels politiske krumspring i Eon.

I denne boka får vi et utvalg som har vært trykt før. Stripene handler om små og store ting i livet, og går elegant fra arbeidsliv via sex til filosofi.

RELATERTE BØKER