Evangeliesynopse

Evangeliesynopse - Gunnar Johnstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Johnstad
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Evangeliesynopse.pdf
ISBN
6434097509379

BESKRIVELSE

I Evangeliesynopsen er tekstene i evangeliene etter Matteus, Markus og Lukas stilt opp i spalter ved siden av hverandre. Slik trer likheter og forskjeller mellom de tre evangeliene klart fram. Et viktig arbeidsredskap for studenter og andre som vil gå grundig inn i bibeltekstene.

Bibelselskapet: Det nye testamentet 2005 (NT05) 9788254107454-+ Legg i handlevogn. Infosenter.

Det er obligatorisk frammøte til undervisninga (80%), jf. § 4-6 i Forskrift om opptak, studium og eksamen ved Høgskulen i Volda.Det primære ansvaret for læringsutbytet ligg hjå studenten gjennom eiga lesing, oppgåveskriving, samarbeid med andre studentar, førebuing og deltaking i undervisninga. Kjøp Evangeliesynopse fra Tanum I Evangeliesynopsen er tekstene i evangeliene etter Matteus, Markus og Lukas stilt opp i spalter ved siden av hverandre.

RELATERTE BØKER